ENKEL NOG DAGINSCHRIJVINGEN VAN 12U30!!

Een uniek hardloop evenement tijdens Deurne Beleeft, voor jong en oud met 3 verschillende afstanden. Circa 1.5 km, 4 km met maar liefst 10 opblaasbare stormbanen en de Urban Obstacle Run(16km) met en zonder obstakels.
Niemand minder dan, DJ Yves Deruyter, zal de deelnemers op sleeptouw nemen.
De Unizo Obstacle Run is een middag en avond vol spanning, uitdaging en plezier voor de deelnemers. De kids worden vergezeld door Suske & Wiske via Comic Station. 

De omgeving van het vernieuwde Bosuilstadion is hier de ideale locatie voor, waar men met de Bremweide over een mooi stukje natuur kan beschikken.

De Unizo Obstacle Run is ook onderdeel van het Antwerps 10 mijl criterium. Samen met Wommelgem, Essen,Kapellen kan je meerdere keren testen of uw conditie telkens verbetert.


Programma:

14u    : 1.5 km : Kind(+ouder) samen met Suske & Wiske.
14u30: 1.5 km : Kidsrun
 15u   :    4 km : Kids Individueel
15u30:    4 km : Volwassenen Individueel
16u00:  16km : Teams 4 x 4 km
17u:     16km : Met of zonder obstakels

Goede doel :

Bekende Vlamingen.Sedert september 2013 hebben het reclamebureau “10” en de webarchitecten van “Edge” een pro Deo samenwerking met de vzw Stop Darmkanker. Dit resulteerde o.a. in de “#DearBradPitt”, “#Saveyourselfie” en de “#Monstercoalitie” campagnes en een volledig vernieuwde website. De “DearBradPitt” campagne kreeg in 2014 de IAB Mixx-award als beste “Best online non-profit campaign“. De affiche van de vzw “Stop Darmkanker” werd genomineerd voor zowel  “De Standaard Solidariteitsprijs” van 2014 en 2015.De vzw “Stop Darmkanker” is als social profit organisatie sedert de zomer van 2014 officieel geassocieerd met de internationale organisatie “Europacolon”.Stuwende kracht Dr. Luc Colemont geeft talrijke lezingen in binnen- en buitenland voor zowel het brede publiek als collega’s artsen, apothekers en specialisten. In maart 2014 mocht hij op de TEDxFlanders meeting in Antwerpen zijn wens uitspreken: “Een wereld zonder darmkanker!”Dankzij een financiële injectie van ondernemer en filantroop Marc Coucke, officieel medegedeeld op 1 december 2015, kan Dr. Luc Colemont zich vanaf 1 januari 2016 fulltime als “managing director” inzetten voor de vzw. Hij heeft zijn werk in het St. Vincentiusziekenhuis in Antwerpen na bijna 28 jaar stopgezet op 23 december 2015.


Geen producten