Koga
Weergave:
 


Bezig met laden...

State-of-the-art uitvoering van de F3

Koga F3 6.0

83,00

Prijs per stuk

remove add
Bestellen

Op voorraad

(0)
  • local_shipping Vandaag besteld, morgen in huis
  • access_time Altijd beschikbaar (24/7)
  • thumb_up Online veilig & snel betalen

Naar je werk. Door het bos. In het mulle zand. Of over de bergen tijdens je vakantie. Één ding weet je zeker. Je e-bike sluit perfect aan op de wensen die je als gepassioneerde en veeleisende fietser daaraan stelt. Daar hebben we hem op ontworpen. Van de afwerking tot hoe de verschillende onderdelen in harmonie samenwerken. Met private lease haal je nóg meer uit die fietservaring. Voor een overzichtelijk, vast bedrag per maand heb jij je perfecte fiets. Zonder dat je je druk hoeft te maken om zaken als onderhoud en reparatie. Alles in het teken van jouw optimale fietservaring.

Fietsen op de allernieuwste KOGA met een herkenbare look en stijlvolle uitstraling zonder hoge aanschafkosten. Elke fiets maken we met de hand en voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Geen onverwachte verrassingen waar je niet op zit te wachten, maar een vast bedrag per maand*, ook de RDW-kosten voor speed pedelecs zijn in het maandbedrag verwerkt. Je kunt altijd rekenen op je fiets, dankzij ons uitgebreide service- en onderhoudspakket. Je fiets is verzekerd tegen schade en diefstal. Jouw vertrouwde advies, service en expertise Mocht het nodig zijn, dan bieden we pechhulp in Nederland en België. Zzp’er of leasen via je werkgever? Profiteer van de fiscale voordelen.

Stap 1:
Aan de hand van jouw wensen kan de Koga-dealer jou adviseren welke (elektrische) fiets het beste bij jou past. Dit bepaal je samen met de dealer bij jou in de buurt aan de hand van onder andere jouw lichaamslengte, de gewenste zithouding, je budget en het beoogd aantal kilometers dat je gaat rijden. En het oog wil ook wat natuurlijk.

Stap 2:
Bij de dealer vul je de lease-aanvraag voor jouw fiets naar keuze in. Daarbij voert hij alle specificaties in, maar ook alle relevantie persoonlijke informatie. Vergeet hiervoor niet je legitimatiebewijs mee te nemen. Met deze gegevens gaat Koga Lease in samenwerking met leasemaatschappij Elbuco aan de slag om de aanvraag te beoordelen.

Stap 3:
Aanvraag akkoord? Binnen 2 dagen ontvang je het 3-jarige leasecontract en de bijbehorende betalingsmachtiging in je mailbox. Onderteken je het contract en de machtiging en stuur deze digitaal retour. Na ontvangst van de getekende documenten, wordt je fiets besteld.


Stap 4:
Zodra de fiets bij je dealer is gearriveerd, spreken jullie af wanneer je de fiets komt ophalen. Zodra jij met je fiets de winkel verlaat, gaat je leasecontract in, aan het einde van de maand start ook de eerste betaling van het leasebedrag. 

Stap 5 :
Het genieten is nu begonnen. Na 3 maanden ontvang je een oproep voor de stelbeurt. Na 12 en 24 maanden fietsen ontvang je automatisch een oproep per mail voor een onderhoudsbeurt. En is er tussendoor iets versleten of kapot? Neem ook dan contact op met je dealer, die zorgt ervoor dat het gerepareerd wordt. 

Stap 6:
Drie maanden voor het aflopen van je contract ontvang je een aanbod voor het leasen van een splinternieuwe Koga fiets. Aan het einde van het contract kun je natuurlijk ook jouw goed onderhouden leasefiets voor een aantrekkelijke prijs van je dealer overnemen. Besluit je dat te doen, dan krijg je nog 2 jaar garantie op je fiets.
 

VOORDELEN VAN LEASE

Comfortabel en ontspannen fietsen op een nieuwe (elektrische) fiets tegen een vriendelijke prijs. Een overzichtelijk maandelijks leasebedrag* waarbij je precies weet waar je aan toe bent. Een zeer uitgebreid servicepakket, met bijvoorbeeld onderhoud en reparatie. Pechhulp in de EU, mocht dat nodig zijn. En kan je via je werkgever of als zelfstandige via je onderneming leasen, dan biedt dat aantrekkelijke fiscale voordelen.

 

KOPEN? OF LIEVER LEASEN

Waarschijnlijk is de consument gewend om bij een grote aanschaf als een elektrische fiets gewoon te kopen. Dat betekent een flinke uitgave en zo’n fiets vraagt om specialistisch en regelmatig onderhoud. Hoe hoog die onderhoudskosten uitpakken, is op voorhand lastig in te schatten.

Het voordeel van leasen is dat je die aanvankelijke grote investering in 1 keer niet hoeft te doen als je leaset. De kosten die volgen zijn helder en uitgedrukt in een overzichtelijk bedrag per maand. In dit bedrag zitten ook alle kosten voor onderhoud, garantie, pechhulp onderweg, verzekering bij schade en diefstal. Herinneringen voor een onderhoudsafspraak ontvangt de consument gewoon via de mail en is er iets aan de hand met de fiets? Dan meldt de consument zich bij jou als dealer voor vakkundige reparatie. Verder kunnen consumenten gebruik maken van speciale Batavus, Sparta of KOGA aanbiedingen die ze indien gewenst per mail ontvangen. En dan is er nog het belastingvoordeel dat bij zakelijk leasen kan horen als je hier afspraken met je werkgever over maakt. Netto kan de zakelijke leasefiets wel heel erg voordelig uitpakken. Al met al is leasen dus meer dan het overwegen waard.